Sofia Nilsson Falkman är delägare i familjeföretaget Leif Nilsson Handelsstall AB, som har sin verksamhet i Volljsö, hjärtat av Skåne. Sofia har varit med och tagit fram flertalet hästar som idag presterar på den absoluta toppen inom hoppsporten. 

I tillägg till detta har hon utbildat sig till:

 

LIC. MENTAL COACH - 4 årig utbildning genom Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro, med Lars-Eric Uneståhl som mentor.

-Som ryttare har det hjälpt mig mycket att förstå mig själv och mina känslor. Hantera bla. stress, motgångar och nervositet med hjälp av värdefulla verktyg. Känna utveckling, lära att fokusera och glädjas åt det som sker just nu med en blick för framiden och erfarenhet av det som varit. Vill du veta mer, eller boka in ett möte, vänligen kontakta mig!

 

DIPLM HÄSTMASSÖR - via Axelsons Animal Massage School i Stockholm.

-Att kunna läsa av hästen i rörelse under ryttare och se samt känna vad den behöver hjälp med, är en fantastisk tillgång. Att dessutom kunna hjälpa till i de flesta fall är en tillfredsställande känsla.

Jag har dessutom gått bredvid mästaren Lars Jeppsson under 1 1/2 år när han behandlar hästar på Evidensia, Helsingborgs Djursjukhus. Det har lärt mig mycket, att se så många hästar med olika bakgrunder.

 

DIPLM C-TRÄNARE - Hoppning genom Svenska ridsportförbundet.

 

Min dröm har länge varit att kunna knya ihop säcken och ha en bred grund att stå på. Med erfarenhet som tävlingsryttare och unghästutbildare, kunskap och verktyg för de menatala planet som har stor grund i allt vi gör. Och att kunna hjälpa hästar som behöver muskulär hjälp och på så sätt möta både häst och ryttare är en härlig känsla.

Välkommen att höra av er till mig om ni vill veta mer!

 

lnhandelsstallab@outlook.com eller nå mig på 0707-741440

 

 

Hästar vi tagit fram:

OHLALA, är uppvuxen hos oss och reds och matchades tom 7 år när hon såldes. Sofia red 2 världsmästerskap för unga hästar i Zangershaide samt vinster och placeringar upp till 1.40. Hon såldes till Lauren Hough, USA och har en massiv meritlista med vinster och plceringar i 1.60 hoppning och varit rankad 4a i världen. 

 

CAMERONE, köpte pappa som föl av uppfödaren Aage Persson i Småland. Camerone reds in och matchades av oss och jag tävlade honom upp till 1.50 med placering. Camerone såldes till Round Meadow Farm, USA och rids av Lindsay Archer, 1.60. 

 

DIABLO, lillebror till Ohlala. Han reds in och matchades av oss och jag tävlade honom tom 7 års ålder upp till 1.40 med placering. Han åkte för vidare utbildning till Peder Fredricsson, som har placering upp till 1.50 på 5* tävling. Nu är Diablo såld till Mario Deslauries och har placerat sig i flertalet 1.50 klasser over there och går under namnet Westbrook.